Introductiecursussen in een groep die bij je past

Jason biedt tweemaal per jaar de mogelijkheid om een introductiecursus te volgen om kennis te maken met de roeisport en basisvaardigheden te leren. Deze instructie is afgestemd op de mogelijkheden en behoeften van de deelnemers. Dit alles natuurlijk in een stabiel boottype waarbij aandacht besteed wordt aan het leren van roeien én sturen.

6-weekse intensieve introductiecursussen voor volwassenen

Twee keer per jaar geven we een 6-weekse intensieve introductiecursus, zowel in het voor- als in het najaar. Voor we beginnen met deze cursus, plannen we in maart en in september een avond om kennis te maken, en om de inhoud van de cursus af te stemmen op de conditie en ambitie van de deelnemers.

De twee cursussen zijn in april t/m mei, en in september t/m oktober. De frequentie en tijdstippen zijn in overleg met de deelnemers, maar we gaan uit van tweemaal per week, waarvan eenmaal in het weekend. De kosten bedragen 50 euro.

Fifty-fit introductiecursus voor 50-plussers

Voor vijftigplussers organiseren we een 6-weekse fifty-fit introductiecursus  in mei t/m juni. De lessen zijn 1 x per week, in principe doordeweeks overdag en we varen in een zeer stabiel boottype. De cursus is gericht op kennis maken met recreatief (toer)roeien en natuurbeleving. De kosten zijn 50 euro. Er is een vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst in april.

Naast het roeien op het water zetten we de roei-ergometer in om de roeibeweging op het droge te oefenen.

Pas na de introductiecursus besluit je of je lid wil worden

Aan het einde van de 6 cursusweken besluit je of je verder wil gaan met roeien en lid wil worden van Jason. Als je daartoe besluit zullen we de cursuskosten verrekenen met de contributie.

Meer weten over ons aanbod?

Wil je meer weten over ons aanbod, mail ons dan of meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt dan een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst.