Aan de slag!

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob van den Heuvel

Beste Jasonleden,

 

De nieuwe botenloods van Jason komt er aan! Het betonnen casco is onlangs naar Arnhem gebracht en op dat casco wordt volgende week een stalen frame bevestigd. Daarna is het de beurt aan Jason om er een echte botenloods van te maken.

 

Gaandeweg het realisatieproces is besloten dat de meeste werkzaamheden door Jasonleden zullen worden uitgevoerd. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar is natuurlijk ook een gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en om je uren voor Zelfwerkzaamheid op een leuke en praktische manier in te vullen. Zodat we, als de loods klaar is en in gebruik kan worden genomen, met recht kunnen spreken van “onze" nieuwe botenloods!

 

We zijn, kortom, op zoek naar mensen die kunnen en willen helpen bij het opbouwen van de nieuwe botenloods. Heb je nog geen invulling kunnen geven aan je zelfwerkzaamheid uren van 2016, dan is dit bericht vooral voor jou bedoeld. Maar iedereen die wil helpen, is natuurlijk welkom! Op vrijdag 3 maart 2017 tussen 19:30 en 21:30 uur zal in het Botenhuis een toelichting op de plannen worden gegeven door Erik Metz en Diederik Zuiderwijk, respectievelijk voorzitter en materiaalcommissaris van de Roeivereniging. De werkzaamheden voor de zelfwerkzaamheid starten al op zaterdag 4 maart!

 

We zien je graag op vrijdag 3 maart tijdens de bijeenkomst, maar als je daar niet aanwezig kunt zijn, zou je dan alvast antwoord op de volgende vragen willen geven:

 

- wil je zelfwerkzaamheid voor de nieuwe botenloods verrichten?

- in de bijlage zijn verschillende teams beschreven; in welk(e) team(s) wil je deelnemen en heb je een eerste en tweede voorkeur daarbij?

- wil je een team coördineren, uitzoekwerk doen, lekker timmeren of sjouwen?

- welk gereedschap, veiligheidsschoenen, helm of iets anders handigs heb je beschikbaar voor de klussen?

- kun je alleen in het weekend helpen of kun je ook doordeweeks?

- heb je nog suggesties die bij de bouw van de botenloods kunnen helpen?

 

Je kunt je antwoorden e-mailen naar de coördinator Zelfwerkzaamheid, Peter van Velze via ezlevnavp.[antispam].@upcmail.nl.

 

Graag tot 3 maart!

 

Landzijde

 

Waterzijde