?   
 
 
 

Bestuursmededelingen: zomer-update 2023

Geplaatst op 11-07-2023  -  Categorie: Bestuursberichten  -  Auteur: Eveline Boermans

Vervulde vacature Bovenwatercommissie

In de vorige Bestuursmededelingen is een oproep gedaan voor de vacature in de Bovenwatercommissie. Inmiddels kunnen we het heugelijke feit meedelen dat Pim van der Pol zitting zal nemen in deze commissie. Daarmee zal de materiaalcommissaris weer meer ruimte hebben om zich op zijn kerntaken te concentreren, bovendien zijn we blij deze vertegenwoordiging van de RV in de BovenwaterschipCie.

 

Contributie-missers

Afgelopen maart/ april is bij het leeuwendeel van onze leden de contributie geïnd. Niks aan de hand. Maar met één batch (15 incasso’s) ging het niet goed. Inmiddels zijn de foutieve incasso’s hersteld, maar enkele leden hebben nog steeds geen incasso gehad. Punt is dat RV Jason pas na augustus een volgende incasso kan uitvoeren vanwege contractbeperkingen met de bank. Natuurlijk heeft het onze aandacht en zorgen we er voor dat de contributie-inning op orde komt.

 

Ledenonderzoek

Zoals je vast gemerkt hebt is de afgelopen maanden een uitgebreid ledenonderzoek verricht door drie studenten van de HAN. Dat deden ze middels een online-vragenlijst en semigestructureerde interviews met focusgroepen (recreatief <55 jr, recreatief >55jr, wedstrijd <55jr, wedstrijd >55jr, en jeugd). Komende september zal er een presentatie gehouden worden. De resultaten van het onderzoek worden getoond en er is ruimte voor verdieping en discussie. De datum van de presentatieavond volgt, houd de kalender in de gaten!

 

Inzicht en herkenning

Alvast een tipje van de sluier van het Ledenonderzoek: er is bij diverse groepen van onze vereniging een grote behoefte aan inzicht in ploegen en herkennen van gezichten. Daar is inmiddels al vorm aan gegeven: op de website staat een Ploegenoverzicht en een Smoelenboek. Deze vormen werken alleen als jezelf jouw foto uploadt. Dus: wil je meer inzicht? Vul je eigen Ledenkaart in!

 

Kluszomer!

Ook deze zomer zijn er tal van klussen te doen op de vereniging. De MatCie heeft altijd wel een klus liggen, maar denk ook eens aan je Adoptieboot. Een goede schoonmaakbeurt, nalopen van schoenen, slidings, schroeven en bouten is een heerlijke klus voor een lange zomeravond.

 

Familiedag op zondag 24 september: meld je aan

We zijn ongelofelijk enthousiast over het initiatief van de Jeugd- en JuniorenCie die een Familiedag aan het organiseren is! Het wordt een gezellige middag voor de (klein)kinderen van onze leden. Van ca. 14.00 tot 17.00 uur organiseren ze o.a. een ergometerwedstrijd, spelletje(s) en er wordt natuurlijk geroeid.

Het is een grote klus om te regelen, dus extra belangrijk om te weten op hoeveel roeiers en kinderen gerekend moet worden. Meld je daarom zo snel mogelijk aan op de activiteitenkalender.

 

Fijne roeizomer gewenst!

Bestuur RV Jason

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Monique Kuunders
11 jul 2023 23:43

Mooi nieuws allemaal. Fijne zomer.