Jason clubkleding

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob van den Heuvel

Vul je je roeigarderobe aan met de nieuwe Jason-clubkleding 

 

Aankondiging nieuwe roeikleding  

  

In het bijgevoegde bestand kunt u de afbeeldingen zien van de nieuwe roeikleding van Jason. Als u geinteresseerd bent om het nieuwe roeiseizoen weer in frisse nieuwe roeikleding te beginnen houdt  dan de medelingen goed in de gaten. In de maand oktober zullen leden van de kledingcommissie zogenaamde ‘pas-sessies’ houden. U kunt dan de kleding passen en in uw maat bestellen.

 

Roeikleding 2014 afbeeldingen 

 

Door een substantiele hoeveelheid kleding te bestellen de eerste keer kunnen we de eenmalige opzetkosten voor de opdruk bescheiden houden. Het is de bedoeling dat na een eenmalige pasmogelijkheid, de kleding routinematig kan worden besteld door telefonisch kontakt op te nemen met Bas bedrijfskleding in Arnhem. De winkel van Bas bedrijfskleding bevindt zich op het bedrijventerrein tegenover industriepark de Kleefse Waard, niet ver van onze vereniging.

 

Voor de gespecialiseerde roeipakjes kan contact worden opgenomen via de website van Truesport in Groningen.

 

De roei-jasjes worden speciaal voor Jason gemaakt en deze kunnen alleen per gelegenheid worden besteld met een minimaal aantal van 26 exemplaren. Ook tijdens de passessies in oktober bestaat er weer een gelegenheid een Jason roei-jasje te bemachtigen.

 

Op zaterdag 11 en 18 oktober is er van 10.00u tot 12.00u gelegenheid om de nieuwe kledinglijn te komen passen en eventueel te bestellen. Alleen de wedstrijdpakjes zijn niet “live” aanwezig.

 

 

De kledingcommissie, 

Jacqueline Dingemans en Trudy Brouwer.