Jason roeiclubkampioenschappen 4 oktober

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Sjoerd Hachmer

Voor leden, jong en oud: de fanatieke wedstrijdroeier en de relaxte toerroeier. De kampioenschappen zijn bedoeld voor alle leden, zowel de geoefende roeiers als beginners. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar... er valt wel wat te winnen!
Je kunt inschrijven op 2 activiteiten:

1. Wedstrijd (skiff of 2 ongestuurd, scull of boord); de wedstrijd bestaat uit korte baan heen en terug met boeironding. Daarnaast wordt iedereen ook ingedeeld in een 4-persoonsboot met stuur voor een wedstrijdje op tijd. Het bestuur zal als zodanig starten en daagt iedereen uit!
Eerste start 12.30u, 15.00u worden de finales geroeid.

2. Puzzelprestatietocht op de rivier. De tocht duurt ca. 3 uur, inclusief pauze/picknick. Brood meenemen, voor koffie wordt gezorgd. Onderweg worden opdrachten vervuld, het team met het beste resultaat wint. Voor de prestatietocht wordt om 11.45u verzameld op het vlot, vertrek 12.00u. Uiterlijk om 15.00u is iedereen weer bij het botenhuis.

Om 15.30u vindt de prijsuitreiking plaats, met strepenborrel na.

Inschrijven kan (gratis) tot zondag 28 september per mail op clubkampioenschappen@jasonroeien.nl.

Voor de wedstrijden: vermelden of je individueel wilt inschrijven voor de skiff, of als ploeg inschrijft voor een 2, ook voorkeur voor scull of boord aangeven. Je kunt ook voor beide onderdelen inschrijven.

Voor de puzzelprestatietocht: individueel (bootindeling op het vlot).