Programma clubkampioenschappen: Volans boten aanwezig

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank Jibben

Aanstaande zondag 11 oktober is er mogelijkheid Volans boten uit te proberen. Dan staan de ‘RV JASON clubkampioenschappen’ op het programma. Voor de puzzelprestatietocht hebben we voldoende deelnemers. Ook zo’n 20 leden van de kanovereniging zullen van de partij zijn! Helaas gaan de geplande wedstrijdjes in de haven niet door bij gebrek aan voldoende belangstelling. 
 
Programma
De ontvangst is om 12.00 uur in de clubkamer. Om 12.30 uur vertrekken de eerste boten, al puzzelend, naar de 2e Rosandepoldergat, waar we een uitgebreide lunchstop hebben. Neem je eigen lunch mee; voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd. Tijdens de lunchstop bestaat de mogelijkheid om het NIEUWE ROEIEN uit te proberen. VOLANS Rowing is een bedrijf dat al een tijdje een nieuw type roeiboot op de Nederlandse markt (of wateren) brengt, kijk maar op www.volansrowing.com Zij zullen met twee Volans2 en twee nieuwe Volans-coastal boten aanwezig zijn, zodat iedereen eens het nieuwe innovatieve roeien kan ervaren. Uiteraard kunnen ook de kanoërs deze uitdaging aangaan. Daarna roeien en kanoën we weer terug, ondertussen nog even de hersens pijnigend op een paar pittige puzzelvragen. We sluiten tussen 17.00 en 17.30 uur af met de prijsuitreiking en een borrel.
Deelname is gratis. En hou met je schoeisel rekening met een natte landing in het Rosandepoldergat.
 
Inschrijven kan nog
Inschrijven voor de puzzelprestatietocht is nog mogelijk tot uiterlijk zaterdag 10 oktober. Inschrijven kan door je naam te zetten op de lijst, die hangt tussen beide kleedkamers in het clubschip of door een mail te sturen aan neppahcsneoipmakbulc.[antispam].@jasonroeien.nl Wie niet kan deelnemen aan de puzzeltocht, maar wel het nieuwe Volans-roeien wil uitproberen, moet op eigen gelegenheid naar het 2e Rosandepoldergat komen. Wil je je wel even via bovenstaand emailadres aanmelden?
Vragen en nadere informatie bij Frank Jibben, 06-53840308.