Versterking van de toercommissie

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joyce van Londen

Jelleke Bakker en Marian Scholten hebben twee enthousiaste mensen gevonden die in de toercommissie willen gaan zitten en het organiseren van tochten willen overnemen. Dit zijn Joyce van Londen en Marja Kouwenhoven In 2016 zal de toercommissie dus uit 4 personen bestaan. Marian en Jelleke dragen de werkzaamheden dan geleidelijk over aan Joyce en Marja. Joyce en Marja roeien sinds september 2014 bij Jason. Joyce heeft dit jaar met enkele toertochten meegedaan. Marja is sinds 1 januari 2016 met pensioen en heeft nu ook tijd om met toertochten mee te doen.

 

Joyce
Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Joyce van Londen en ik ben voor het eerst gaan roeien, samen met mijn zus Marja in september 2014. We waren meteen enthousiast. Binnen een half jaar was ik zover om mee te gaan met enkele toertochten. Mijn eerste tocht was de Weerribben toertocht, een mooie gezellige tocht waar heel veel roeiverenigingen aan mee doen. Een leuke ervaring! Intussen leer je op zo'n dag ook de mensen waar je mee op pad bent (in de boot zit ;-)) beter kennen. Dus aan gespreksstof kom je niks te kort. Toen aan mij de vraag gesteld werd of ik mij wilde inzetten voor het organiseren voor de gastentochten zei ik geen nee. Met de hulp van mijn zus en dit jaar nog de hulp van Jelleke en Marjan heb ik er alle vertrouwen in dat de overname soepel zal verlopen.

 

Marja
Dan ben ik aan de beurt om mij voor te stellen. Ik ben de 3 jaar oudere zus van Joyce en ik heb nog niet meegedaan aan een toertocht. Maar dit jaar gaat het er zeker van komen. Overigens hebben wij beiden in onze kinderjaren wel veel ervaring opgedaan met het varen op de Rijn. Onze pa was in die tijd al lid van Jason en was een hele enthousiaste zeiler. Voor wat betreft het organiseren van de toertochten, hebben Joyce en ik de organisatie ervan zo verdeeld, dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële afwikkeling. Dus in die hoedanigheid zal ik jullie achter de broek aan zitten, als de betaling van een toertocht niet correct is verlopen. Maar ik heb van Jelleke gehoord, dat dat maar zelden voorkomt.
Ik wens alle toerroeiers een geweldig jaar toe met veel mooie toertochten!

 

ToerCom