Zelfwerkzaamheid materiaal

Geplaatst op 01-01-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Peter Visser

ZELFWERKZAAMHEID: VOOR WIE ZICH VOOR MATERIAAL HEEFT OPGEGEVEN

 

Een paar maanden geleden heb je een enquête ingevuld en je voorkeur voor onderhoudswerkzaamheden aan roeivloot, materaal of  huisvesting bij Jason aangegeven.

Binnenkort wordt op de site een lijst gepubliceerd waarop staat op welke datum jij op Jason verwacht wordt om in een kleine groep van vier tot zes leden werk voor de RV Jason te doen. Dit zal doorgaans op een zaterdagmorgen zijn. Mocht je op die datum echt niet kunnen, dan probeer je zelf met een ander te wisselen. Laat dit wel even via de mail aan de materiaalcommissaris weten.

Een lid van de materiaalcommissie is aanwezig om het werk te begeleiden. Zit je ochtend werken erop, dan heb je voor dat jaar aan je werkplicht voldaan.

Ben je zonder het te laten weten niet geweest, dan word je in overleg op een andere datum ingedeeld. Ben je er dan weer niet, dan krijg je alsnog een factuur om de ZWZH af te kopen.

 

Voor het doen van (kleine) ad hoc-reparaties en  voor het begeleiden van kleine werkgroepen op zaterdagmorgen zoals boven beschreven, zoekt de materiaalcommissie uitbreiding. Wil je meehelpen de Jasonvloot in goede conditie te houden of groepjes Jasonleden hierbij te begeleiden en werkzaamheden te coördineren, meld je dan bij de materiaalcommissie d.m.v. het schadeformulier of bij Peter Visser op mvdp.[antispam].@xs4all.nl .

 

De Matcie