Zelfwerkzaamheid: wat is er eigenlijk te doen voor Jason?

Er zijn verschillende functies in allerlei commissies beschikbaar. Misschien wil je wel bijdragen maar hebt geen zin om een functie op je te nemen? Dat kan! Er zijn genoeg eenmalige klussen en kortdurende werkgroeptaken te doen. Kijk hieronder voor het overzicht en vul het formulier in!

FUNCTIES en COMMISSIEWERK

Bestuurslid: Secretaris

We zoeken een nieuwe secretaris! Ligt het je samen te besturen, vind je communicatie belangrijk en ben je digitaal een beetje handig, grijp dan je kans en meld je bij Lous van Son, de huidige secretaris.

 
Clinics: Coördinator

Jaarlijks krijgt Jason twee of driemaal het verzoek om een clinic te kunnen doen van bedrijven uit Arnhem e.o. We hebben dat helaas vaak moeten afwijzen. Inmiddels ligt er een draaiboek en zijn de voorwaarden beschreven. Nu nog de coördinator die het tot uitvoering kan brengen!

Het gaat om mogelijkheden voor een clinic in de zomertijd, de periode april t/m september. Wij bieden roeiclinics voor zowel kleine groepen (min. 4 personen) als grotere groepen (max. 12 personen), van ongeveer 2 uur. De coördinator onderhoudt contact met de deelnemers, bepaalt de dag, benadert begeleiders, kortom, maakt de clinic mogelijk. Meer weten? Meer info via de roeicommissaris of vul het formulier in.

 
Mat-Cie: Chef-Loods

Gezocht: Chef-Loods m/v. Schade aan boten en verlies van materiaal is te voorkomen als de loods opgeruimd en goed georganiseerd is.  Het gaat om het opruimen en organiseren van de roeiloodsen, vegen, opruimen van de bureautjes, prikborden, zorgen dat alles op z’n plaats en compleet is. Ook het bedenken van ideeën om beter met de spaarzame ruimte om te gaan is van belang.

Ook een prima klus om met z’n tweeën te doen overigens. 

Meer info bij de Materiaalcommissaris of vul het formulier in.

 
Mat-Cie: Labelwriter

Repeterende klus: Structureel labels riemen, riemenrekken en bankjes bijhouden. Labels kunnen met een eigen laserprinter worden geprint. Labelpapier en Word-sjabloon wordt door materiaalcommissie beschikbaar gesteld.

Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris of vul het formulier in.

 
Toer-Cie: Coördinator

Toercommissie: Vacature coördinator voor 2021, solo of samen

Wat doet een coördinator?

De coördinator

  • selecteert een aantal leuke toertochten die verroeid worden in het land;
  • maakt deze selectie aan het begin van het toerseizoen bekend onder de roeiers;
  • is het aanmeldpunt en regelt de inschrijving en betalingen,
  • zorgt dat alle deelnemers al carpoolend op locatie komen.

Lijkt jou het leuk om voor het volgende seizoen de toertochten uit te kiezen en te regelen? Zoek contact met de roeicommissaris of vul het formulier in.

 
Clinics: Begeleider

Gezocht: begeleiders voor clinics die deelnemers een leuke roeiervaring willen laten opdoen!

Jaarlijks krijgt Jason twee of driemaal het verzoek om een clinic te kunnen doen van bedrijven uit Arnhem e.o. Wil of kan je maar een keer een clinic begeleiden? Je bent van harte welkom: hoe groter de poule begeleiders, hoe flexibeler het aanbod.
Het gaat om mogelijkheden voor een clinic in de zomertijd, de periode april t/m september. Wij bieden roeiclinics voor zowel kleine groepen (min. 4 personen) als grotere groepen (max. 12 personen), van ongeveer 2 uur. Er is een draaiboek beschikbaar. Meer info via de roeicommissaris of vul het formulier in.

 
Instru-Cie: Instructeur

vacaturetekst

 
Mat-Cie: Chef Malburgsche Veer

Taak: Onderhoud / schoonhouden Malburgsche Veer (stalen bootje met elektromotor). Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 

Maak je interesse kenbaar!

EENMALIGE KLUSSEN

Prikbord in Ergo-ruimte

Klus: Wand met prikborden maken in ergo-ruimte voor ophangen wedstrijdposters.
Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 
Prikbord in hal Jason

Klus: op het prikbord in de hal is structureel ruimtegebrek en gaat veel info verloren. Na overleg met de R&ZV  kan er een extra prikbaord opgehangen worden voor de RV. Dat vraagt om herschikking van de huidige wanddecoratie en maken van het prikbord.
Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 
Voor de echte klusser: Herinrichten bureau

Klus: Hoek rond bureau oude loods herinrichten met afsluitbare kast voor RV reddingsvesten, gele hesjes droog en lager ophangen, bureau (zelf timmeren) om zittend de afschrijfcomputer te bedienen (voorkom direct zonlicht op scherm), ruimte voor meldingen op de wand, herindeling lades met lades voor materiaal / gevonden voorwerpen / hoosblikken / zitkussens / papierwerk KV / papierwerk RV. Lades labelen. Plan eerst op schets opstellen en bespreken met materiaalcommissaris.
Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 

 

 
Riemenrek oplappen

Klus: Riemenrek oude loods oplappen. O.a. houtwerk weer vastzetten / vervangen, labels toevoegen.

Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 
Ergo-zaal afmaken

Klus: Ergo-zaal afmaken: hoeken met hout aftimmeren.

Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.

 
Net ophangen trapgat

Klus: Aanbrengen net tussen ballustrade en vloer ergometerzaal rondom trapgat. Materialen worden door materiaalcommissaris besteld. Interesse in deze klus? Meer info bij de Materiaalcommissaris.