Amsterdam Light Festival

Geplaatst op 04-12-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leon van Dam

Van 19 december tot en met 23 januari organiseert TopRow weer roeitochten tijdens het Amsterdam Light Festival. De roeitocht duurt ongeveer 2 uur en voert langs 14 verschillende verlichte kunstwerken.

De roeitochten starten bij roeicentrum Berlagebrug. Er wordt gevaren met C-vieren en er wordt gezorgd voor een ervaren stuur die tevens de gids is.

De kosten bedragen 39 euro per persoon. Je kunt zelf inschrijven met een ploeg van 4 personen.

Geen (complete) ploeg? Stuur dan een mail naar de toercommissie, dan kijken we of we iets kunnen organiseren. De kaartverkoop gaat hard dus zorg er voor dat je je op tijd aanmeldt als je mee wil doen.

Meer info: https://www.toprow.com/nl/amsterdam-light-festival/

 

E.e.a. onder voorbehoud van coronamaatregelen!

 

Belangrijke informatie vanuit TopRow:

– De eenmaal geboekte kaarten zijn niet inwisselbaar voor een andere dag/ tijd. Ook geldt er geen geld terug bij annulering door de klant.
– Om deel te mogen nemen aan de toertocht moet je ten minste 1 jaar roei ervaring hebben in het scullen.
– Om deel te nemen vragen wij een coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang tot ons evenement. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.
- Mocht het zo zijn dat het Festival geannuleerd wordt vanwege corona, en wij daardoor ook de roeitocht niet mogen varen, dan krijgt men het betaalde geld teruggestort. Iedereen die het betreft, krijgt dan persoonlijk bericht.