?   
 
 
 

Het toerseizoen gaat weer van start!

Geplaatst op 22-03-2023  -  Categorie: Toernieuws  -  Auteur: Leon van Dam
De eerste toertochten van het jaar komen er weer aan! Dus heb je zin om eens in een andere omgeving te roeien, meld je dan snel aan! Aanmelden kan via reot.[antispam].@jasonroeien.nl

Zondag 16 april: Gastroeien Isala te Zutphen (18 kilometer)
Toertocht vanuit Zutphen over de prachtige IJssel! We roeien in boten van Isala met een stuur van Isala en vertrekken rond 12.30 uur vanuit Zutphen naar strand Wilp. Daar stappen we uit en wandelen naar uitspanning de Kribbe voor een kop soep en een korte film (20 min.) over vogels op de IJssel. Daarna roeien we weer terug naar Zutphen waar we rond 17.00 uur zullen aankomen.
De kosten zijn 22,50 euro per persoon. Dit is inclusief boothuur, soep/koffie/thee.

Zondag 23 april: Biesboschtocht Breda (35 kilometer)
Hou je van een avontuurlijke uitdaging, dan is dit een goede keuze. Op deze tocht passeer je een grote sluis twee maal en krijg je te maken met de drukke, brede Amer waar je ook nog stroming en soms ook golven ervaart. Daarnaast kun je op deze tocht als extra nog een stuk de Biesbosch invaren waar bevers, otters, visarenden en zeearenden te zien zijn, dus breng je verrekijker mee. Onderweg kunnen we picknicken op een strandje of een restaurant bezoeken. Meer informatie onder Toertocht Geertruidenberg op de website van RV Breda. Vervoer regelen we samen. Er is plaats voor 8 ervaren roeiers in een C4+ en een C2+. Kosten voor de boothuur bedragen 11 euro per persoon. Daar komen nog de gezamenlijke kosten voor vervoer en eventueel wat eten en drinken bij.

 

Zie de volledige Jason-toerkalender op de website bij Activiteiten.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst