?   
 
 
 

Nieuws van het RV Bestuur september '22

Geplaatst op 20-09-2022  -  Categorie: Bestuursberichten  -  Auteur: bestuur

We hebben kunnen genieten van een lange, hete zomer met volop roeiplezier. De lage waterstand vormde voor ons gelukkig geen belemmering, en de roeiloodsen konden blijven drijven. Dat gold niet voor alle roeiverenigingen. Zo moest Isala het roeien stilleggen, omdat het clubschip en het vlot droog kwamen te liggen. Dus klopten zij aan bij de buurverenigingen, en op zaterdag 4 september hebben zij met veel plezier bij Jason geroeid. Ook het bestuur heeft genoten van de vakantie, maar heeft ondertussen niet stil gezeten:

  • Het adoptieplan voor het onderhouden van de boten is inmiddels door Diederik uitgerold. Voor zo’n 60% van onze boten hebben adoptieteams zich aangemeld. Dank voor jullie bereidheid om onze vloot in goede conditie te houden! Binnenkort verschijnt er een posters, met de namen van de boten en de adoptie teams. Mocht je een probleem tegenkomen bij een boot, dat je zelf niet kunt oplossen, meldt het aan het adoptieteam, zodat zij het op kunnen pakken.

  • Op 9 oktober vindt de (na Corona de eerste) RV clubdag plaats. Tijdens de clubdag kun je kennismaken met de verschillende commissies van onze roeivereniging, worden er workshops gehouden over technisch onderhoud en het verbeteren van je roeitechniek, en natuurlijk zijn er gelegenheid voor onderlinge wedstrijden, voor jong en oud, voor ervaren roeiers en beginners. Een mooie gelegenheid om kennis te maken én bij te praten met clubgenoten. Schrijf je dus snel in! Vergeet je ook niet op te geven voor de lunch! Dat kan op het prikbord, maar ook op https://www.jasonroeien.nl/activiteiten. Daar kan je je ook nog opgeven voor de workshops en wedstrijdjes.

  • begin september is de introductiecursus voor beginnend roeiers weer van start gegaan. Er hebben zich 21 deelnemers aangemeld, weer een mooi aantal. Het roeien bij Jason blijft in trek!

  • het bestuur wil graag meer leden laten kennis maken met het coachen volgens de methodiek van Motorisch Leren van roeiploegen. Met de groei van onze vereniging is dat ook hard nodig. Inmiddels hebben zich 5 leden aangemeld om bij RV de Ank deel te nemen aan een coach opleiding. We onderzoeken nog de mogelijkheid om een opleiding in eigen huis te organiseren.

  • De zaaltraining begint weer! Alexander de Vries zal het stokje van Paul Valkenburg overnemen en doet dat vanaf dinsdag 4 oktober, en wekelijks om 20:30 in de gymzaal aan de Bauerstraat.

  • De administratie van jouw gemaakte uren voor de Zelfwerkzaamheid zal veranderen. Deze wordt nu bijgehouden door Annemarie Siewertsen, maar zal binnenkort door jouzelf worden geregistreerd. Reden om dit te veranderen is dat het nu tijdrovend en foutgevoelig is en we dit zo hopen te verminderen.
    Elke roeier ontvangt een link voor een invulprogramma. Aldaar kan je zelf bij jouw naam jouw gemaakte uren registreren. In november lopen de commissiehoofden de uren na en worden de niet gemaakte uren omgezet naar de afkoopregeling. Uitgebreide informatie volgt snel!


    19761016-onderlinge-wedstrijden-60

Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst