?   
 
 
 

Stap jij ook eens in een wedstrijdboot?

Geplaatst op 02-11-2022  -  Categorie: Doorstroom  -  Auteur: Esther Deupmann
Op 12 november a.s. organiseert RV Leerdam de Lingebokaal. Een race van 6 km op de immer prachtige Linge. Dit jaar starten Annelies en Eveline (2x), Jori Dreef (1x), heren veteranen (HV8+), Ploeg Pim + Kaatje Crew (mix8+) en Niels van Beek (1x). 
Wedstrijden komen in soorten en maten. Studenten- en jeugdroeiers zijn zeer waarschijnlijk bekend met de 2km wedstrijden. Maar ook sprints en juiste langere afstanden worden verroeid in wedstrijdverband. Er zijn ‘echte’ wedstrijdploegen, club achten en -vieren, competitieploegen. Er is, kortom, voor elk wat wils. 
Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te starten? Laat dat dan weten aan onze commissie. Wij weten dan wie er wil starten en kunnen helpen je daar op voor te bereiden. 
Goed om te weten: in het vroege voorjaar staan de Head en de Heineken, beide op de Amstel, op de kalender. Daar starten altijd wel enkele Jasonploegen en daarmee zijn die wedstrijden een mooie kans om eens kennis te maken met het wedstrijden varen. Haak aan bij meer ervaren ploegen, beleef de drukte langs en op de Amstel, voel de wedstrijdkriebels. Tot die tijd lekker trainen bij Jason. 

Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst