Vacatures RV Jason per 01-04-2022

Geplaatst op 26-03-2022  -  Categorie: Zelfwerkzaamheid

Vacature: begeleiding Jonge Honden
Wat?

We merken dat er een groep is van jonge roeiers die stevig willen sporten en mogelijk willen wedstrijdroeien. Het gaat om zij-instromers van andere verenigingen, deelnemers aan de introductiecursus die de techniek nog niet eigen is maar wel stevige fysieke inspanning opzoeken én leden die niet in een (wedstrijd)ploeg roeien.

Daarom zoekt de instructiecommissie naar een trekker en/of een coach die een netwerk van (nieuwe) jonge (wedstrijd)roeiers wil opzetten en coachen (eitcurtsni.[antispam].@jasonroeien.nl).

 

Vacature: Archief-Cie (R&ZV)
Wat?
R&ZV Jason is voor de Archiefcommissie op zoek naar zowel een contactpersoon als een archivaris! De RZ&V-Archief-Cie archiveert alles dat leuk en belangrijk is voor later en biedt het aan bij het Gelders Archief. Het is vereniging-overstijgend, dus samenwerken met de KV en ZM is een must.
Ben jij precies en kan je goed schiften tussen waardevol en waardeloos? Meld je dan aan bij rettizroov.[antispam].@jasonroeien.nl

Hoeveel tijd?
20 uur per jaar

 

Vacature: bardienst zaterdagochtend

Wat?

Zaterdagochtend is de spits in de clubkamer. Roeiend Arnhem komt na de roeitocht koffie drinken en bijpraten. Voor de bardienst worden nog vrijwilligers gezocht. Je zult meedraaien in het rooster voor de barbezetting. Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met Marysia Olszanowski.

Hoeveel tijd?

Op zaterdagochtend van 10-12 uur. Het aantal keren dat je wordt ingezet is afhankelijk van het aantal leden dat meedraait. Hoe meer leden zich melden hoe beter dus.

 

Vacature: lid materiaalcommissie

Wat?

Er is altijd wel wat te klussen of te verbeteren op Jason. Er zijn talloze structurele c.q. terugkerende klussen en eenmalige projecten te doen. De MatCie kan dus wel een extra paar handjes gebruiken. Ben jij handig, creatief en oplossingsgericht? Meld je dan aan bij sirassimmoclaairetam.[antispam].@jasonroeien.nl

Hoeveel tijd?

Variabel

 

Vacature: Begeleiders voor clinics

Wat?
Jaarlijks krijgt Jason twee of driemaal het verzoek om een clinic te kunnen doen van bedrijven uit Arnhem e.o. Wil of kan je maar een keer een clinic begeleiden? Je bent van harte welkom: hoe groter de poule begeleiders, hoe flexibeler het aanbod.
Het gaat om mogelijkheden voor een clinic in de zomertijd, de periode april t/m september. Wij bieden roeiclinics voor zowel kleine groepen (min. 4 personen) als grotere groepen (max. 12 personen), van ongeveer 2 uur. Er is een draaiboek beschikbaar. Meer info via de Coördinator Clinics (Ada Oudkerk).

Hoeveel tijd?
6 uur per jaar per persoon

 

Vacature: lid wedstrijdcommissie

Wat?

Hierbij kun je denken aan:

 • Meepraten over het beleid binnen het wedstrijdroeien met de Roeicommissaris.
 • Organiseren van onderlinge oefenwedstrijden.
 • Organiseren van coach-sessies met een of meerdere ploegen en coaches.

Hoeveel tijd?
1 à 2 uur per maand

 

Vacature: Coach Jeugd/ Junioren-wedstrijdroeiers

Wat?

Het betreft training, begeleiding en wedstrijdvoorbereiding van junioren waarin toegewerkt wordt naar de lange afstand-wedstrijden (8 per jaar, dus 10 dagen) en naar 2k wedstrijden (7 wedstrijdweekenden). Ook zijn er ca. 4 trainingsdagen t.b.v. combiploegen. Voorbereiden wedstrijd en botenwagen plannen en laden.

Hoeveel tijd?

Coaching betreft ca. 10 uur per week. Maar vele handen maken veel werk!

 

Vacature: Coördinator Jeugd- en junioren Competitieroeiers

Hoe?

Competitieroeiers zijn net even wat minder fanatiek dan de wedstrijdroeiers. Voor deze klus zijn er 2 vergadering t.b.v. competitie per jaar. Verder betreft het coördineren van de reguliere instructie: Planning roeiers, boten en training, boten afschrijven, indien nodig vervangende coaches zoeken. En natuurlijk het jaarverslag schrijven.

Hoeveel tijd?

Ga uur van 1 a 2 uur per week

 

Vacature: EHBO-doos controleren (R&ZV)

Hoe?
In ons clubschip hangen een drietal EHBO-dozen, namelijk in de clubkamer, in de grote loods en in de nieuwe roeiloods. De inhoud ervan moet periodiek gecontroleerd worden en zo nodig worden aangevuld. Hiervoor zoekt de R&ZV zoekt een vrijwilliger; bij voorkeur iemand met een medische achtergrond (arts/ verpleging/ ervaren EHBO-er).

Hoeveel tijd?
2 uur per jaar

 

Vacature: Lid redactiecommissie Jason Baken

Wat?

Vier keer per jaar komt het Baken uit. Het redactieteam van het Jason Baken (thans twee personen) zorgt voor artikelen en foto’s over onderwerpen waar leden van de R&ZV graag over lezen. Het team schrijft zelf of vraagt anderen artikelen te schrijven en verzorgt de foto’s erbij. De onderwerpen gaan over de sportbeoefening, daaraan gerelateerde onderwerpen en onderwerpen die voor de hele vereniging van belang zijn.

Wil je je inzetten voor de redactie dan heb je de keuze uit verschillende taken:

 1. De redactieleden zoeken nieuws en artikelen met bijbehorende foto’s of plaatjes. Leden moeten blijvend aangespoord worden om kopij te leveren. Het helpt als je veel leden kent, maar het is ook een goede manier om de vereniging te leren kennen.
 2. De opmaker maakt het blad (ook voorkant en achterkant blad) op tot een aantrekkelijk geheel van de aangeboden artikelen met bijpassend illustratief materiaal en advertenties.
 3. Structureel: bijhouden van mutaties bestuur-overzicht in het blad en regelt overzicht van de opzeggingen lidmaatschap vereniging en nieuwe leden van het Baken.
 4. De eindredacteur tenslotte regisseert het team, overlegt met bestuursleden zowel koepel als verenigingen, redigeert de artikelen en let op het tijdig uitbrengen van de publicaties. Tenslotte per uitgave 100 stuks ophalen bij de drukker (Arnhem).
 5. Wegbrengen bladen aan de adverteerders (thans 4 in Arnhem) en een in Lathum en een is tevreden met digitale versie.

Wil je je inzetten voor (een van) deze taken of wil je meer weten? Spreek Beatrijs aan of mail eitcader.[antispam].@jasonroeien.nl

 

Vacature: Roeicommissaris (per nov. 2022)

Wat?
Er zijn verschillende roeigerelateerde commissies die allen zelfstandig werken en een duidelijk eigen doel hebben. Dat zijn de IntroduCie, InstruCie, ExamenCie, RijnroeienCie, ToerCie, Schoolroeien, Clinics, WedstrijdCie, en de Jeugd- en JuniorenCie. De samenhang borgen tussen deze roeicommissies is de kerntaak van de roeicommissaris. Verder betreft het

 • Deelname aan maandelijkse bestuursvergadering om met de andere bestuursleden beleid te maken.
 • Overleg met de verschillende commissies om beleidsontwikkelingen bewaken en bijsturen.
 • Ontwikkelen beleid op doorstroom en ploegvorming van leden.
 • Organiseren van de Strepenborrel/botendoop.

Hoeveel tijd?
2 uur per weekvacature