Wat te wensen voor 2021…?

Geplaatst op 04-01-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Eveline Boermans

Allereerst de allerbeste wensen voor 2021!!
En wat is er veel te wensen!

Voorop staat natuurlijk dat we wensen dat al onze leden en hun naasten gezond door de coronaperiode komen. En dat we weer snel samen de boot in kunnen, samen koffie kunnen drinken en genieten van elkaars aanwezigheid.

We wensen dat ook RV Jason gezond blijft. We hebben een ledenverlies van 15% en dat is fors. Het is heel zonde dat we leden verliezen, ook wordt het daardoor lastiger om ons hoofd boven water te houden. We zijn dan ook blij dat de meeste roeiers gekozen hebben om lid te blijven, ondanks dat er niet geroeid kan worden. Veel dank daarvoor!

We hopen dat we in de lente weer kunnen starten met introductiecursussen om het ledenpeil weer op te krikken. Aan potentiële leden geen gebrek, maar het vinden van instructeurs is lastiger. We zullen dan ook geregeld oproepen in nieuwsberichten- en brieven plaatsen met data om instructie te geven. Dit zal gaan om zowel instructie voor de starters als voor de doorstromers.

Heb je bevoegdheden en weet je nu al dat je wel instructie wil geven? Geeft dat vast door aan de IntroCie of bij Zelfwerkzaamheid!