?   
 
 
 

Met kerst nieuwe Jason-kleding onder de boom?

Geplaatst op 01-11-2019  -  Categorie: Algemeen

20191019ericfemkediederikturtleZegt het voort! Zegt het voort!

Van 6 tot en met 13 november is de Jason-kleding webshop van Powerhouse weer online. Hèt moment om je Jason kleding te bestellen. Voorzie jezelf van kwalitatief goede en roeispecifieke kleding in je favoriete Jason kleuren. En goed zichtbaar bovenal!

Om volume te creëren is de webshop maar één (en heel wellicht) twee keer per jaar geopend. Houd hier s.v.p. rekening mee.

Op zaterdag 9 november van 10.30 uur tot 12.00 uur en op zondag 10 november van 10.00uur tot 11.00 uur is het mogelijk pasmodellen te passen. Deze zijn niet in de Jason kleuren maar de maat en vorm komen wel overeen. Voor de echte uitvoering kun je het beste op het vlot en in de clubkamer kijken bij de leden die zich al in het nieuw hebben gestoken. Passen bij ploeggenoten kan vast ook!

Tip: bestel als ploeg. Dit scheelt in de verzendkosten, ziet er strak uit en geeft geen gedoe over uniformiteit bij wedstrijden. Over de nieuwe kledingregels van de bond zal de wedstrijd- en kleding commissie jullie binnenkort apart informeren.

Resumé:

 Voor vragen: Miranda (06-30575308, liefst via app of sms)

 

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst