?   
 
 
 
 

Boten afschrijven en sociaal roeien

Geplaatst op 04-05-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: bestuur

Aanvulling 5/5/17:

De vorige versie van dit bericht bevatte fouten (woensdag i.p.v. dinsdag; 11:30 i.p.v. 12:00). Met dank aan de melders, nu aangepast.

 

Er is mettertijd onduidelijkheid ontstaan over tijdstippen van sociaal roeien waarvoor C- en D-materiaal is gereserveerd, zoals omschreven in ons roeireglement. Op dinsdag- en op zaterdagochtend van 10:00-12:00 is er sociaal roeien en kunnen C- en D-boten niet vooraf worden afgeschreven. Deze boten worden dan vrijgehouden voor het sociaal roeien, waarbij leden zonder zich vooraf aan te melden kunnen roeien en ploegen ter plekke worden samengesteld. Je kunt voor die tijd (bijvoorbeeld 8:00 uur) een C- of D-boot afschrijven en gaan roeien, mits je om 10:00 uur terug bent. De C- en D-boten waarin om 10:15 niet wordt geroeid, kunnen alsnog worden afgeschreven en gebruikt.

 

Deze tijdstippen van het sociaal roeien staan gepubliceerd op het prikbord boven de afschrijfboeken.

 

Buiten het sociaal roeien om kunnen boten 7 dagen van te voren worden afgeschreven. Vooraf afschrijven is niet verplicht; je kunt altijd met een groep roeiers op Jason komen en ter plekke kijken of er boten beschikbaar zijn. 

 

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst