?   
 
 
 
 

Examennieuws: Een geslaagd experiment!

Geplaatst op 14-10-2023  -  Categorie: Examen  -  Auteur: Ada Oudkerk

Op 7-10 was er weer de mogelijkheid om een examen te doen.

Nienke Hoogenboom, Milou Mulder en Fleur de Haas slaagden voor S4. Er stond  veel wind maar het aanleggen, wegvaren en commando's geven ging prima. Meghan Leone is vanuit de VS verhuisd naar Arnhem en roeit sinds kort bij Jason. Zij heeft veel roeiervaring en heeft W2 toegewezen gekregen.

Verder was er op diezelfde zaterdag de afsluiting van een leuk en geslaagd experiment. De roeiers die dit voorjaar gestart zijn met instructie hadden deze middag een reünie. Ze wisten niet dat ze examen deden. Een aantal leden van de examencommissie heeft een paar weken eerder de filmpjes van hun vorderingen bekeken en met de instructeurs besproken.  Op zaterdag hebben we vooral gekeken hoe er omgegaan werd met het materiaal. Er werden 4 boten uitgebracht. Onder de strakke regie van Frank Stuiver liep alles op rolletjes en konden we alle deelnemers W1 toekennen. Dit werd met gejuich ontvangen.

De volgende leden ontvingen hun W 1 bevoegdheid: Jeroen Oorschot, Tessel van Klaveren, José Krijnen, Roy Walraven, Monique van de Heisteeg, Dorine van der Wielen, Eric Westerbaan, André Wolters, Karen Katier, Teuntje de Glee, Nina Boerdam, Yvonne Remmers, Mijke de Bruijckere, Natascha Nieuwlaat, Wander Engbers, Vera Gorissen, Rosemarijn Visscher, Claire Vierhout, Daan Nieboer. Tascha van den Broek hoorde ook bij deze groep, maar zij heeft op een eerder moment al W 2 behaald.

Omdat het voor de roeiers een onverwacht examenmoment was, moet er nog wel een theorie examen gedaan worden. Daarvoor is gelegenheid op 21 en 28 oktober om 11.30u of op afspraak met iemand van de examencommissie.

Allen van harte gefeliciteerd en veel roeiplezier gewenst.

Het volgende examen is op 4 november, aanmelden kan tot 28 oktober via de website.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst