?   
 
 
 

Feestelijke barbecue vanwege 90-jarig lustrum

Geplaatst op 08-06-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank Jibben

Alle leden van de R&ZV Jason (incl. RV, ZM en Kanovereniging Jason) zijn van harte uitgenodigd om 24 juni vanaf 18:00 uur.

Alle leden hebben een mail erover ontvangen. Kosten bedragen slechts € 7,- p.p.

Aanmelden kan via siraterces.[antispam].@rzvjason.nl.

 

Zaterdag 24 juni is het precies 90 jaar geleden, dat de Roei- en Zeilvereniging Jason werd opgericht. Onze verjaardag dus! En dat vieren we met een informele, maar feestelijke barbecue op het strandje van het 2e Rosandepoldergat, oftewel het Gat van Moorlag. Alle leden van de Zeil- en Motorbootvereniging, de Roeivereniging en de Kanovereniging (maar zonder partner en/of kinderen) zijn daarvoor van harte uitgenodigd.
 
Wanneer?
Zaterdag 24 juni, vanaf 18.00 uur tot circa 21.30 uur, zodat alle boten voor donker weer binnen kunnen zijn.
 
Waar?
Op het strandje van het 2e Rosandepoldergat, oftewel het Gat van Moorlag (en bij een aantal inmiddels bekend van de puzzeltochten)
 
Hoe kom ik er?
Over de weg naar de Rosandepolder, is even zoeken en de parkeerruimte is beperkt, maar het kan. Maar veel leuker is natuurlijk over het water. Roeiboten en kano's kunnen op het zandstrandje getrokken worden; motorboten kunnen vlak voor de kant voor anker en dan (bijna) met droge voeten aan land; alleen dieperstekende zeilboten zullen een probleem hebben....
 
Kosten
De kosten bedragen slechts € 7,- p.p. Daarvoor krijg je niet alleen een prima barbecue, maar ook nog eens vier consumptiebonnen voor een drankje (frisdrank, bier, wijn). En een hoop gezelligheid.
Betalen kan ter plekke.
 
Aanmelden
In verband met de catering moeten we weten hoeveel mensen er komen. Aanmelden is dus een must, en wel uiterlijk vrijdag 16 juni. Aanmelden kan simpel door een email te sturen naar siraterces.[antispam].@rzvjason.nl Eventuele dieetwensen kunnen ook zo worden doorgegeven.
 
Nadere informatie
Voor nadere informatie kun je terecht bij Beatrijs van den Brink (RV), Antoon Broekhuysen (ZM), Ed van den Berg (KV) of bij ondergetekende.
 
Graag tot de 24e!
 
Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van de R&ZV Jason,


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst