?   
 
 
 

Hofvijver Regatta 2017

Geplaatst op 29-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Judith de Winter Den Haag

De Haagse Studenten Roeivereniging Pelargos organiseert op 26 mei 2017 de Hofvijver regatta. Dit is een 200 meter boord-aan-boord wedstrijd voor Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport maakt het mogelijk om mensen met een handicap te laten sporten. Bedrijven, politici, besturen, studenten en andere geïnteresseerden zullen gaan roeien op de Hofvijver voor het goede doel. Dit kan op verschillende velden, namelijk 8+ en C4+. Vanwege het derde lustrumjaar van Pelargos, zal er dit jaar ook een speciaal lustrum veld zijn: het besturenveld. Besturen van verschillende verenigingen kunnen zichzelf laten sponsoren door de verenging die ze vertegenwoordigen.


Tijdens de wedstrijd kunt u gebruik maken van boten verzorgd door H.S.R.V. Pelargos. Hiernaast kunnen wij ook een ervaren stuurman/stuurvrouw regelen.
Het inschrijfgeld per roeiplek bedraagt €50,-, dit bedrag zal volledig worden gedoneerd aan het Fonds Gehandicaptensport.


Kom met uw hele vereniging de roeiers aanmoedigen, geniet van de muziek en haal wat te eten bij de diverse foodtrucks. Dit alles zal deze middag tot een onvergetelijke middag maken!
Ploegen kunnen zich aanmelden op www.hofvijverregatta.nl.


Wij zien uw vereniging graag op 26 mei, tot dan!


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst