?   
 
 
 
 

Inhaalexamens uitslagen

Geplaatst op 20-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ada (examencommissie)

Ook bij de examencommissie gooide corona roet in het eten. Vanaf april konden er geen examens meer worden afgenomen. Er hadden zich wel al mensen gemeld voor april en mei.
Gelukkig hebben we nu in augustus en september een kleine inhaalslag kunnen maken. Met dank aan alle examinatoren. Bovendien was er veel belangstelling voor het doen van skiff examens. Veel roeiers besloten te
gaan skiffen toen dat weer was toegestaan.

De volgende leden zijn geslaagd:

  • Op 18 augustus slaagden Annemarie Sieuwertsen en Enni Nijenhuis voor W1 en Leon van Dam voor S2.
  • Op 25 augustus slaagden Merlijne Marell, Frank Stuiver en Jeanne Lammers voor Sk1. Wim Korteweg en Gus de Bruijn behaalden S2 en Myrthe Nijhoff S4.
  • Op 5 september slaagden Joep van Genuchten, Ingrid Laffra, Jessica Olsen en Martijn Aalderink voor W1, bovendien behaalde Martijn S2. Thijs Brummelhuis slaagde voor Sk 1 en Laura Hondshorst voor Sk 2.

Allen van harte gefeliciteerd.

Dit waren de laatste reguliere examens voor 2020. Eind september gaat het botenhuis op de helling en kan er nog maar beperkt geroeid worden. Is er toch een dringende reden om een examen te doen, laat het dan even weten, dan kijken we of we een oplossing kunnen vinden. Ik ben te bereiken via nemaxe.[antispam].@jasonroeien.nl

Ada Oudkerkdsc01300


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst