?   
 
 
 

Instructiecursus ploegroeien (ook niet-instructeurs welkom!)

Geplaatst op 02-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: instructiecommissie

Lijkt het je leuk om instructie te gaan geven? Gaf/geef je instructie, maar wil je je kennis weer eens ophalen? Of vind je het leuk om als stuur je ploeg ook goed en gelijk te laten roeien?

Op donderdagen 26 maart, 9 april en 7 mei ben je welkom in de clubkamer van Jason om over het geven van instructie en roeitechniek te leren. Om 19.45u is er koffie, we starten om 20.00u.

20190914

Inhoud
Ons uitgangspunt is de methode ‘modulaire instructie’ van Jeroen Brinkman. Alle modules van deze cursus vind je op de website. Met name Theorieboek instructie bespreken we. Daarnaast is er veel aandacht voor praktijk, bekijken we filmpjes om fouten te leren herkennen en bespreken we oefeningen om roeifouten te verbeteren.

De cursus loopt gelijk op met de introductiecursus van 6 weken. Het is leuk om je kennis direct in praktijk te brengen. 

Meedoen aan de cursus?
Meld je liefst voor 20 maart bij Ada Oudkerk: krekduo.a.[antispam].@kpnplanet.nl. Het is fijn om te weten hoeveel mensen er moedoen i.v.m. stoelen, materialen e.d.!

Instructie geven?
Onze vereniging is overigens altijd gebaat met nieuwe instructeurs. En instructie geven is leuk, nuttig, uitdagend en geeft heel veel voldoening. Dus, als je dit wat lijkt of nieuwsgierig bent, schroom dan niet en meld je via eitcurtsni.[antispam].@jasonroeien.nl.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst