?   
 
 
 

Jason River Board app gelanceerd

Geplaatst op 01-06-2018  -  Categorie: Algemeen

ij de botendoop van zondag 13 mei is onze app River Board officieel gelanceerd in de nieuwe botenloods. Na maanden van testen en verbeteren is de is de app nu klaar en beschikbaar voor alle leden.

 

Goed voorbereid het water op

River Board toont op je smartphone de actuele vaarcondities op de Nederrijn. Wind, temperatuur, Buienradar, waterstand, stroming en watertemperatuur zie je in één overzicht. Na een blik op de app stap je dus goed geïnformeerd in de boot. De informatie kan je helpen bij lastige beslissingen als: wat trek ik aan, welke richting varen we op en kan er eigenlijk wel geroeid worden? Dankzij de webcam zie je thuis al of er mist, drijfijs of te hoge golven op de haven zijn.  

 

Roeiverbod

De nieuwste versie laat nu ook windvlagen zien en de tijden van zonsopkomst en zonsondergang. Als het bestuur een roeiverbod afkondigt, verschijnt dit nu ook in de app. Afgelopen zondag werd dit meteen in de praktijk gebracht toen voorzitter Erik Metz een roeiverbod 'wegens lancering app' uitzette. Daarmee was de app officieel 'gedoopt'.

 

Je vindt Jason River Board op: riverboard.nl/slagklaar

Hier vind je instructies om de app op je telefoon te installeren.

 

PresentatieRiverboard

 

 rb-scroll


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst