?   
 
 
 

KikaRow Bake Sale ... and more

Geplaatst op 27-03-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Monique

2a-4-logo-rond-pngGeldinzameling KikaROW 

Op zondag 26 mei ontvangen we de KikaRow-boot. Dat is een roeiboot, die in 14 weekendtrajecten een ronde maakt door heel Nederland met als doel geld in te zamelen voor de strijd tegen kinderkanker. Natuurlijk willen we als vereniging ook een bijdrage doen. Dinsdagavond is daarvoor de KikaRow Bake Sale van start gegaan tijdens de Algemene Vergadering van de RV Jason. Monique deelde in ruil voor donaties cake uit. Susie pakt de handschoen (ovenwant) zaterdag op en zal hem voortzetten. Wie volgt?

Laat je vooral ook inspireren door andere geldinzamelingsactiviteiten. Annemiek zal binnenkort haar stoelmassageskills ter beschikking stellen bijvoorbeeld.

Programma ontvangst KikaROW 26 mei op Jason

Op zondag 26 mei zorgt onze roeivereniging ervoor dat de KikaRow-boot veilig hierheen komt en gaan we 'm met een grote Jasonvloot van roeiboten, kano's, motor- en zeilboten feestelijk inhalen. We hebben de burgemeester en de gemeenteraadsleden gevraagd om aan boord van de Anders J. Goedkoop (die hele grote sleepboot, die vaak aan de Rijnkade ligt) om met ons mee te varen. Verzamelen is om 14.00 uur in de clubkamer.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst