?   
 
 
 

KiKaRoW komt naar Arnhem

Geplaatst op 06-05-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Richard Engels en Erik Metz

kikarowstartKiKaRoW komt naar Arnhem! Wil jij ook de coastal roeiboot the Vin zien aankomen in Arnhem? Of misschien wil je de roeiers tegemoet varen! Dat kan! 

Inhalen KiKaRoWers 26 mei
Op zondag 26 mei omstreeks 13:00 verzamelen we bij Jason voor een mooi tochtje richting de Sacharov-brug. Uiteindelijk zullen we samen met the Vin om 15:00 bij Jason aankomen. Kayakkers en motorboten zijn natuurlijk ook van harte welkom om mee te varen. Het lijkt me mooi wanneer we met een zo groot mogelijke vloot KiKaRoW welkom kunnen heten. 

Meeroeien met een Liteboat
Als je benieuwd bent hoe dat roeit, zo'n coastal-boot: Liteboat heeft een coastal 4 ter beschikking gesteld voor KiKaRoW. Je start dan samen met the Vin op jachthaven de Bijland, en roeit dan in 3 uur naar Jason. Een mooie roeiervaring in een nieuw boottype en het bedrag dat je betaalt wordt gedoneerd aan KiKaRoW. 

KiKaRoWers uitzwaaien en meeroeien 1 juni
Kun je niet op 26 mei? Ook voor het vertrek vanaf Jason op 1 juni zoeken we 2-4 roeiers die de KiKaRoWboot willen bemensen, en 4 roeiers die de Liteboat naar Doesburg willen roeien. Ook zoeken we mensen die willen helpen bij de ochtendbriefing. Aanmelden kan bij Richard Engels.

Begeleiders gezocht
Wil je wel iets doen, maar liever niet roeien op 26 mei of 1 juni? We zijn ook nog op zoek naar mensen die de dag in goede banen leiden. Hiervoor kun je je aanmelden bij Erik Metz.

KiKaRoW volgen kan via hun eigen reisverslagen op hun website


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst