?   
 
 
 
 

KNRB zoekt filmbeelden

Geplaatst op 16-07-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: KNRB

De roeibond (KRNB) kwam er bij het maken van de film '100 jaar KNRB' achter dat er weinig filmbeelden zijn van recreatief verenigingsroeien. Kristel Kooij & Gaby Kuijpers van de roeibond willen het volgende roeicongres in 2018 het feestjaar afsluiten met een filmpje met beelden van en over roeiverenigingen in Nederland. Ze vragen onze hulp.

 

Stuur uw beelden in

Bijvoorbeeld van: mooi roeiwater, het verenigingsleven, dopen van een boot, materiaalcommissie, vrijwilligers in actie, bloopers, jasjes, instructie, introductie, toerroeien, roeikamp voor junioren, promotie van de sport etc. etc.

 

Film instructie

  • Filmpjes kunnen worden gemaakt met iedere HD camera. Ook een smartphone en GoPro maken HD beelden.
  • Wanneer u filmt met de mobiel, houdt het toestel dan dwars, niet rechtop
  • Stuur ze in via WeTransfer of via de mail (niet via whats app, dit verkleind het beeld).
  • Film maximaal 1 minuut
  • Geluid bij uw video (met name gesproken tekst) is alleen maar bruikbaar en verstaanbaar als het van dichtbij is opgenomen, of met een extra aangesloten microfoon.

Vermeld in de bestandsnaam van het filmpje in ieder geval RV Jason, en eventueel met een paar woorden iets over de inhoud: bijvoorbeeld Botendoop RV Jason of Open dag RV Jason

 

Rechten

Zodra je een filmpje naar de KNRB opstuurt, draag je de rechten op beeld en geluid van de video over aan de KNRB. Zorgt u er voor dat de mensen in beeld daar goedkeuring voor hebben gegeven.

Filmpjes kunnen tot en met 1 november 2017 naar eitacinummoc.[antispam].@knrb.nl. Bij hele grote bestanden of vragen, neem contact op.


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst