?   
 
 
 

mail van R&ZV over maatregelen Coronavirus

Geplaatst op 13-03-2020  -  Categorie: Algemeen
Beste Jasonleden,
Het Coronavirus krijgt steeds meer vat op ons dagelijks leven. Het bestuur van de R&ZV Jason, de koepelvereniging, heeft zich beraden of dat gevolgen moet hebben voor de aktiviteiten op het clubschip.
We zullen de richtlijnen van de overheid volgen. Bijeenkomsten waarbij meer dan 100 leden te verwachten zijn mogen niet georganiseerd worden, ook niet door de verenigingen. Verder bepalen de verenigingen zelf welke aktiviteiten zij wel of niet laten doorgaan.
Gezien het bovenstaande hebben wij besloten dat de clubkamer -voorlopig-  gewoon open blijft. Wel vragen we iedereen die gezondheidsklachten heeft die kunnen wijzen op besmetting met het Coronavirus, contacten met leden te vermijden en niet naar Jason te komen. 
Ook als u geen klachten heeft, maar u liever niet het gezelschap van anderen opzoekt, mag u uiteraard wegblijven, ook al staat u bijvoorbeeld ingedeeld voor de bardienst.
Had u afgesproken op Jason, maar blijft u liever weg? Laat het dan zo mogelijk de andere betrokkenen weten. Als het om de bardienst gaat, is dat wat lastiger. Leden die toch het clubschip bezoeken vragen wij om begrip als er onverwacht geen barbezetting is: dit heeft dan te maken met het Coronavirus. Het is niet de bedoeling dat mensen zelf de bar gaan bemannen als er geen officiële bardienst is.
Volg de aanwijzingen van RIVM en overheid op. Ook wij proberen zoveel mogelijk die lijn te volgen.
De situatie verandert snel en adviezen volgen elkaar snel op. Houdt daar rekening mee. We kunnen niet garanderen dat het de komende weken bij dit advies blijft.
Tenslotte, we hopen dat u de komende weken (maanden?) gezond doorkomt!
Namens het bestuur van de R&ZV Jason,
Geo Dam,
voorzitter   

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst