?   
 
 
 
 

Nieuwe leden na de voorjaarsintroductie 

Geplaatst op 16-07-2023  -  Categorie: Introductiecursus  -  Auteur: Frank Stuiver

introductie-met-frank-en-herman

Na zes zeer leuke en gezellige introductie weekenden, mogen we 23 van 31 cursisten verwelkomen als nieuwe leden van Jason.

 

Met trots kan er gezegd worden dat deze cursisten zich niet uit het veld (ofwel; van het water) lieten slaan door de regen, wind en kou. Want de eerste vier weekenden hielp het weer echt niet mee.

 

De drive, het enthousiasme en de sportiviteit zorgen ervoor dat de cursisten geen eens door hadden dat ze natgeregend waren.

 

Ik wil iedereen bedanken die deze weken tot een succes gemaakt hebben; alle instructeurs, zowel op het water als degene die de theorie- en ergometerlessen hebben verzorgd, Beatrijs voor de foto’s en Antoon voor de drankjes. En natuurlijk als laatste; alle cursisten zelf.

 

Bedankt: André, Jeroen, Eric, Roy, Rosemarijn, Claire, Dorine, Marja, Yvonne, Natascha, Daan, Eline, José, Tessel, Karen, Monique, Gerdien, Teuntje, Wander, Mijke, Tascha, Vera en tot slot Nina! 

 

We zijn trots op jullie!

We hebben genoten!

Dank jullie wel en tot snel!

 

Frank Stuiver

Namens de introductiecommissie

introductie-met-annemarie

(Helaas is dit artikel niet in het Baken geplaatst. Daarom nu in deze nieuwsbrief)


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Trudy Brouwer
16 jul 2023 20:07

Het was ook een geweldig en enthousiaste groep, heb zelf als instructeur er genoten van de groep. Zie ze nog regelmatig bij Jason. Top groep. Was plezierige tijd.