?   
 
 
 

Nieuwe toercommissie 2018

Geplaatst op 10-10-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Joyce van Londen

Toen ik twee jaar geleden werd gevraagd samen met mijn zus de toercommissie over te nemen, vonden we dat een mooie uitdaging. Marja deed de financiën, maar moest er na een jaar helaas mee stoppen. Daphne van Eikeren nam haar taak over en ik verzamelde de troepen...

 

Mijn doelstelling was om beginnende en ervaren roeiers te mixen en mensen hiervoor te enthousiasmeren. Al gauw merkte ik dat informatie mailen over een toertocht nauwelijks reacties opleverde. Dat moest ik dus anders aanpakken. Flyeren, maybe? Met de geprinte toertochten en zoveel mogelijk informatie onder de arm, liep ik op een drukke zaterdagmorgen naar Jason. Het plan was om de inschrijvingen meteen vast te leggen en te kunnen laten zien wie er allemaal meededen. Dat werkte uitstekend: na een aantal zaterdagen waren de tochten helemaal volgeboekt. De animo was zelfs zo groot, dat ik soms een extra boot kon boeken. Een geweldige ervaring! Vaak moest ik zelfs mensen teleurstellen omdat de tocht al volgeboekt was, waardoor ik hen op de reservelijst moest zetten. Concluderend is het goed gelukt mijn eigen stempel op de aanpak van de toertochten te drukken.

 

Intussen merkte ik dat ik instructie geven ook erg leuk vind en daar bovendien nog veel van kan leren. Daphne en ik geven het stokje met plezier door aan Margot Kleinpenning en Eric van Sadelhoff. Wij wensen hun veel succes!

 

Goodbye toercommissie, hello instructie!

 

Bedankt, Joyce


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst