?   
 
 
 

Oproep jeugdcoaches

Geplaatst op 04-04-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Lous van Son

Beste Jasonlid,


ook dit jaar organiseren wij, jeugd- en juniorenroeiers van Jason, die op het Stedelijk Gymnasium Arnhem zitten, het schoolroeien. Bij het schoolroeien proberen wij ploegen van 4 personen in 5 á 6 trainingen voor te bereiden op het NSRK, het Nationaal School Roei Kampioenschap. Dit is een wedstrijd op de Bosbaan in Amsterdam waar scholen uit heel Nederland aan meedoen, dus ook het SGA. Op het moment zijn we al zo ver in de voorbereiding dat we de ploegen al samengesteld hebben en de momenten waarop zij kunnen trainen.

Nu zijn wij nog op zoek naar instructeurs/coaches die willen helpen met het trainen van 12-18 jarigen voor het NSRK. Het is uiteraard wel belangrijk dat degene dan beschikt over sturen 4 examen.

Het idee is dat de eerste training op de ergometers is, daarna de tweede in een wherry of ‘s Gravenwaard en daarna kan worden ingeschat op de vaardigheid van de ploeg of ze al in een C-boot gaan varen (de wedstrijd wordt namelijk ook in C-boten gevaren).

In de bijlage bevind zich een overzicht van de instructie/trainingstijden. Kan je ons helpen met het schoolroeien, stuur dan a.u.b. een mail naar nikolai@xs4all.nl en geef door welke moment(en) je instructie wilt geven.

 

Schoolroeien Organisatie

Aleksandra, Carmen, Doortje, Maarten, Robert en Nikolai


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst