?   
 
 
 

Plensrijke Eemhead

Geplaatst op 02-10-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Beatrijs en Monique

Zaterdag 30 sept. een plensrijke Eemhead in Amersfoort met vier Jasonploegen. De vroege ploegen hadden nog mazzel qua weersomstandigheden, de twee damesploegen hebben het zwaar gehad door de constante regenval plus lange wachttijd voor de start.

Roel en Beatrijs hebben heerlijk geroeid in hun veld (2,5 km mixedC2*) dat niet echt bestond, met geleende riemen van Hemus want waren ze vergeten mee te nemen. Ze leken lichter. De boot bleek achteraf ook eigenlijk niet in een c veld te mogen starten, c-line type is te lang.

De mannen in de Groene Rivier (2,5 km HVC4+) kregen mooi blik en daarmee het eerste streepje op deze boot op de eerstvolgende strepenborrel. Helaas wegens verhuizing verlaat Han deze roeiploeg.

Bij de dames (5km) startten Suzanne, Annemarie, Annelie en Sita met stuur Eveline (DV4*) en Monique (DV1x). De skiffs mochten als eerste weg, maar er was nog wel een lekkere wachttijd vooraf. Dat gaf de damesvier de tijd om extra lang op te warmen (c.q. af te koelen) bij de start met wat liederengezang. Beiden goed geroeid, met zoals altijd lekkerdere en minder lekkere stukken. De 4 eindigde als 4e mte een eindtijd van 23:13, Monique als 4e van 6 met 27:04.

Ondanks de regen een bijzonder ontspannen en gezellige sfeer.

 

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst