?   
 
 
 
 

Programma RV Clubdag is bekend!

Geplaatst op 03-04-2023  -  Categorie: RV Clubdag  -  Auteur: Eveline Boermans

Clubwedstrijd
Wil je je krachten meten met andere ploegen binnen Jason dan is dit je kans! Je kan een 1000 meter en een 250 meter wedstrijd starten (beide afstanden kan dus ook). Het is een wedstrijd met een staande start en je roeit boord aan boord, je weet dus gelijk wie je heat gewonnen heeft. 

Iedereen kan meedoen en alle nummers kunnen worden gestart (als Jason twee dezelfde boten heeft). Schrijf je uiterlijk zondag 7 mei in via de activiteitenkalender. Weet je al tegen wie je wilt roeien, schrijf je dan tegelijk in. 

Roei-analyse
Laat jouw roeihaal analyseren door onze coaches! Slechts enkele halen op video zijn nodig. Door het in slow motion af te spelen is al heel veel te zien. Ook het zien van andermans video's is leerzaam.
Vraag de komende tijd een medelid jou te filmen vanaf het vlot terwijl jij met je beste halen voorbij roeit, en neem de video mee naar de RV Clubdag.

Doe je mee? Geef je op via de activiteitenkalender op de website, dan weten we of we op jouw komst kunnen rekenen!

VR-bril
Dit is je kans om eens tussen de krokodillen te varen! We huren 2 VR-brillen voor de ultieme skiffbeleving op de ergometer! Anderen kunnen meegenieten met een projectie op scherm.

Doe je mee? Geef je op via de activiteitenkalender op de website!

Helpers
Om de RV Clubdag weer een succes te maken kunnen we wel wat hulp gebruiken. Er hangen inschrijflijsten op het prikbord om je op te geven voor het maken van een lunch, het helpen bij de wedstrijd en andere activiteiten.

 

 

programma-rv-clubdag-2023


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst