?   
 
 
 
 

Roeiers houden infomarkt in kerk

Geplaatst op 16-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: Roeivereniging De Waal

marijke-groepsfoto-geel-shirtOp maandagavond 28 oktober staat de monumentale Nijmeegse Stevenskerk volledig in het teken van de roeisport. Roeivereniging de Waal organiseert een manifestatie waarin roeien in al zijn facetten wordt belicht. Roeiers en (nog?) niet roeiers kunnen kennismaken met wat de roeiverenigingen van Nijmegen en omstreken te bieden hebben


Informatiemarkt
Vanaf 19.30 uur kan iedereen binnen komen lopen en de informatiemarkt bezoeken. Er zullen stands staan van o.a. de roeiverenigingen De Waal, ARV De Drie Provinciën, de Nijmeegse studenten roeivereniging Phocas en de Arnhemse Roeivereniging Jason, van de KNRB en van Roeivalidatie (Rowing without Limits). Naast een aantal gewone ergometers staan er een paar ergometers die gekoppeld zijn aan een spelprogramma.


Interviews en discussie
In de Zuiderkapel interviewt journalist Rob Jaspers (oud journalist van de Gelderlander) prominente roeiers. Henk Jan Zwolle, oud toproeier en inspanningsfysioloog heeft toegezegd te komen en er komt een medewerker van de KNRB die veel kan vertellen over roeien en gezondheid. Onder zijn leiding zal bovendien een ongetwijfeld geanimeerde discussie plaatsvinden over de betekenis en de toekomst van de roeiverenigingen in de regio Arnhem-Nijmegen en omstreken.

Draag je de roeisport een warm hart toe of wil je er meer over weten? Dan mag je deze manifestatie niet missen.
En... de kerk zal speciaal voor deze gelegenheid fraai worden verlicht en ingericht. Alleen dat maakt het al de moeite waard om te komen kijken!

Maandag 28 oktober 2019
Vanaf 19.30 uur
Stevenskerk, Sint Stevenskerkhof 62, Nijmegen

In de Gelderlander: https://www.topics.nl/roeiers-houden-infomarkt-in-kerk-a13495440degelderlander/

 

 

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst