?   
 
 
 
 

Schepen, foodtrucks en muziek bij de elfde editie van de Arnhemse Kadedagen

Geplaatst op 29-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Myrte Riethorst

Op zaterdag 13 en zondag 14 mei is de Arnhemse Rijnkade weer locatie voor de 11e editie van de Kadedagen. Vorig jaar bezochten ruim 10.000 mensen het gratis evenement. Dit jaar is het thema ‘Slepen’. Onder andere sleepboten, scheepsbouw, gerookte zalm, kinderactiviteiten en zeemeerminnen (ja, écht) zullen dit jaar het programma vullen.

Slepen & varen
Er zullen zoveel mogelijk sleepboten naar Arnhem komen en er worden tekeningen van sleepboten gepresenteerd. U kunt ook weer een aantal motoren bewonderen of meepunniken met onze reuzenpunnik. Het pontje zal bezoekers van en naar de Stadsblokkenwerf vervoeren. Ook daar zijn verschillende activiteiten gepland.

Food & muziek
Er is genoeg te snacken en te smullen. Op de Rijnkade komt een aantal foodtrucks te staan, waaronder een ambachtelijke visrokerij, de friettruck Chasse Patat en natuurlijk onmisbaar: koffie bij de Piaggio. Vrijdagmiddag zal theaterschip de Zeester aanleggen. Kom die avond direct meegenieten van de band Orange Coffee Beans. Zaterdagavond rond 9 uur zorgt de Arnhemse band Tiny Ann voor muziek aan boord.

Kids & fun
Voor kinderen is er een uitgebreid programma, waaronder scheepjes bouwen of een rondje varen met modelboot Arin in een groot bassin. Ook kunnen ze deelnemen aan activiteiten georganiseerd door vijf Arnhemse watersportverenigingen. De Kadedagen zijn overigens uw uitgelezen kans om samen een levensechte zeemeermin te bewonderen!

Onthoud, zondag 14 mei is het Moederdag! En wat is nou een beter vervolg op de jaarlijkse ontbijt-op-bed-traditie dan samen naar de Arnhemse Kadedagen?
    
De Arnhemse Kadedagen aan de Rijnkade zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 en zondag 10.00 tot 18.00 te bezoeken, met zaterdagavond feest bij de Zeester. Toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op onze ‘11e Arnhemse Kadedagen’ Facebook pagina.

KD 2011 met logo


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst