?   
 
 
 
 

Terugblik | Gezellige clubhap | Plannen voor 2024!

Geplaatst op 22-01-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: commissie Doorhaal
20240118-clubhapIn een goed gevulde clubkamer, onder genot van een hapje en een drankje hebben we 18 januari bijgepraat en roeiplannen gemaakt voor 2024. JP en Leon gaven hiervoor de nodige inspiratie over wedstrijd- en toerroeien. Stuur de Doorhaalcommissie de plannen die jij met je ploeg hebt gemaakt, voor een compleet overzicht!
 
Presentaties over wedstrijd en toerroeien
JP en Leon deelden de agenda van wedstrijden en toertochten  waar Jason vaak aan deelneemt. En zoals JP vertelde: hoe meer deelnemers hoe leuker en gemakkelijker die paar regeldingetjes zijn, zoals inschrijven en botenwagen laden.
 
Zondag 2 juni clubwedstrijd
Er zijn door Fleur plannen gemaakt voor de de Elfstedentocht en er werd enthousiast gereageerd op de clubwedstrijd die tijdens de Clubdag op 2 juni wordt verroeid. Reserveer 2 juni alvast in je agenda voor Jason! 
 
Deel je plannen met commissie doorhaal
We zijn heel benieuwd welke plannen er nog meer zijn gemaakt. Stuur uiterlijk zondag 11 februari een korte mail met jullie plan en evt. je oproep voor een ploeggenoot, voor een coach om jullie te helpen je voor te bereiden op de clubwedstrijd of voor een stuur om je onder smalle bruggetjes te leren (toer)roeien.
Stuur naar laahrood.[antispam].@jasonroeien.nl, dan helpen we, samen met webcie, met een leuk berichtje in de nieuwsbrief en op de site. 
 
En nogmaals bedankt voor alle kook- en afwashulp!
 
De commissie Doorhaal! (Jori, Fleur, Eveline en Sara)

Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst