?   
 
 
 
 

Vogalonga 2024, wie gaat er mee?

Geplaatst op 19-11-2023  -  Categorie: Toernieuws  -  Auteur: Frank Jibben

20170604-venetie-2017-3Elk jaar wordt op Eerste Pinksterdag in Venetië de Vogalonga georganiseerd. Volgend jaar voor de 50e keer: op zondag 19 mei. En Jason doet mee, met onze roeiboten, met onze kayaks en met roeisloep de Averij. Als het allemaal lukt. Interesse? Kom op woensdagavond 13 december naar de info-avond.

De organisatie van onze deelname is een uitdaging. We moeten onze eigen boten meenemen, moeten allemaal zelf naar Venetië, ter plekke moeten we ergens slapen, eten en drinken, de boten moeten op een goeie plek te water en gestald worden en uiteraard moeten we de tocht zelf volbrengen. En na afloop moet alles en iedereen weer veilig terug naar huis. Maar bovenal moeten we ervan gaan genieten!

Woensdagavond 13 december organiseren we een informatieavond voor alle belangstellenden van de RV en de KV in de clubkamer van Jason. Aanvang 20.30 uur.

Heb je ook zin om mee te gaan? Kom dan naar deze informatieavond! Van te voren aanmelden hoeft niet.

2017-venetie-jason-vogalongaWat is de Vogalonga?

De Vogalonga is een prestatietocht van ruim 30 kilometer door de lagune van Venetië, met start en finish op het Canal Grande in de stad. Alleen ‘door spierkracht voortbewogen vaartuigen’ mogen deelnemen. Zo’n kleine tweeduizend boten uit binnen- en buitenland deden er afgelopen jaren mee: roeiboten, kayaks, sup’s, roeisloepen en uiteraard gondels in allerlei soorten en maten. Een prachtig, gezellig en spectaculair evenement in Italiaanse sferen. Kijk maar eens op www.vogalonga.com.

De Vogalonga moet je gedaan hebben, al is het maar eens in je leven!

Nadere informatie bij Merel van Goor (KV), 06-41841583, dlehnedroognavlerem.[antispam].@gmail.com

Frank Jibben (RV), 06-53840308, nebbij.knarf.[antispam].@icloud.com


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst