?   
 
 
 
 

Waar blijven de boten wanneer onderwaterschip wordt vervangen

Geplaatst op 01-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste Roeiers van Jason,

Zoals jullie vast al gehoord hebben gaat de clubloods begin oktober uit het water voor groot onderhoud aan het onderwaterschip. Het onderhoud zal tot eind 2020 duren, pas in januari 2021 zal de clubloods weer in gebruik genomen kunnen worden. Tijdens dat onderhoud moeten alle boten uit de clubloods elders opgeslagen worden, en een groot deel van onze vloot zal niet beschikbaar zijn om te roeien. 

Om er toch voor te zorgen dat zoveel mogelijk leden kunnen blijven roeien hebben we het volgende bedacht:

1) De roeiloods, die wel bereikbaar blijft tijdens het onderhoud, wordt gevuld met boten die aan zoveel mogelijk leden mogelijkheden bieden. We hebben geprobeerd voor iedereen wat wils te bieden, maar ook boten te kiezen die veel gebruikt worden in het naseizoen. Uiteraard moet alles passen in de beperkte ruimte die de roeiloods biedt. We zijn nog niet helemaal zeker of alles inderdaad past. Het is de bedoeling dat de volgende boten beschikbaar blijven in de roeiloods:

C4x Noorman

C4 Stokebrand

C2x Kleefsewaard

W2x Stadsblokken

4x+ Middelwaard

2x Beijerwaard

2x Muggenwaard

1x Rosande III

1x Rik

2) Voor wedstrijdroeiers en jeugrdoeiers worden boten bij andere verenigingen geplaatst. Het gaat dan om de volgende boten en verenigingen:

8+ Ankevaart (toestemming); de Waal in Nijmegen 

4- Grote Pleij; de Waal in Nijmegen

2- Jansbeek; de Waal in Nijmegen (op verzoek van de Waal) 

2- Zwarte Schaar; de Ank in Doetinchem

1x Spees (toestemming); Skoll in Amsterdam

1x de Mars (toestemming); Skoll in Amsterdam

1x Hanneke (toestemming); Skoll in Amsterdam

4- Kartemunde (toestemming); wordt opgeslagen in Doesburg.

 

De boten op Rhederlaag (C4x Groene rivier en W2x Byland) blijven beschikbaar. Alle overige boten gaan in opslag in een loods op het industrieterrein aan de Westervoortse Dijk. De boten zullen in het eerste weekend van oktober verhuisd worden naar die opslag en pas weer beschikbaar zijn wanneer het onderhoud aan de clubloods is afgerond. Het verhuizen van boten naar de roeiloods en andere verenigingen moet voor dat weekend afgerond zijn. Al het verhuizen van boten is een behoorlijke klus, waarbij we hulp van zoveel mogelijk leden nodig hebben. We zullen een aparte oproep versturen voor alle verhuisdata en benodigde hulp. 

Als je vragen hebt over het roeien in de onderhoudsperiode of het verhuizen van de boten, stuur dan een mailtje naar rettizroov.[antispam].@jasonroeien.nl

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Roeivereniging Jason

Richard Engels


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst