?   
 
 
 
 

Website vernieuwd

Geplaatst op 10-12-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: webredactie (Riet, Eveline, Gerben)

freelance-man-working-on-his-laptop-picjumbo-comDe www.jasonroeien.nl website is gereviseerd! Omdat er van leverancier (E-captain) nieuwe techniek kwam moest de website technisch op de kop. De gelegenheid is aangegrepen om ook de inhoud op te frissen. In de loop der jaren was de informatie op de website wat uit zijn voegen gegroeid en daardoor niet altijd meer goed te vinden.

Prettig leesbaar en gemakkelijk te vinden
Jasonroeiers Riet (die al jaren het web van RV Jason beheert), Eveline en Gerben hebben zich op de renovatie gestort. Ze hielden het prettig lezen en gemakkelijk kunnen vinden van informatie continu voor ogen. Alle teksten zijn herschreven en alle informatie is gebundeld in logische zoekmenu’s. Er zijn ook nieuwe elementen toegevoegd. Zoals directe links naar de laatste Jason Baken en naar de Riverboard app vanuit de homepage. Eveline is zelfs – letterlijk – de archieven ingedoken: kijk maar eens op de pagina Geschiedenis.

Complimenten? Tips?
De laatste drukfout wordt altijd ontdekt na publicatie. Naast complimenten ontvangt het renovatie-team graag een melding als er onjuistheden op de website staan, of als er dingen niet werken.

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst