?   
 
 
 

Wie is de nieuwe voorzitter van R&ZV Jason?

Geplaatst op 02-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Antoon (webcie)

Geo Dam is iets meer dan een jaar lid van de roeivereniging Jason maar hij aarzelde niet toen hij gevraagd werd om de voorzittershamer van de R&ZV op te pakken. Met eerdere bestuurservaring, o.a. het voorzitterschap van een andere roeivereniging, is hij geknipt voor deze rol.

In het dagelijkse leven is Geo jurist en naast het roeien in de oude 8 is hij ook actief als roei-instructeur. Toch maakt hij tijd voor het voorzitterschap, omdat het belangrijk werk is dat gedaan moet worden en hij vindt het leuk om op deze manier met nieuwe mensen in contact te komen en samen te werken.

Het ondersteunen van de drie verenigingen ziet Geo als een belangrijke taak van het bestuur van de R&ZV. Daar moet het immers gebeuren. Er zijn veel gezamenlijke belangen o.a. één geluid in de dialoog met de gemeente over de havenvisie en het aanpakken van de laagwater problematiek. Natuurlijk zijn er soms ook tegenstrijdige belangen tussen de verenigingen onderling. Geo benadrukt dat het belangrijk is dat iedereen blijft beseffen dat we samen op moeten trekken. Elkaar leren kennen tijdens gezamenlijke activiteiten, zoals onlangs de veiligheidsavond, kan daarbij helpen.

We wensen Geo veel succes en gezelligheid bij zijn eerste taak; koffie drinken bij de kano- en zeil/motorbootvereniging.

geo-dam


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst