?   
 
 
 

Skiff de zomer door | Workshop Inklimmen Skiff

Geplaatst op 20-06-2023  -  Categorie: Doorhaal  -  Auteur: Eveline Boermans

De zomer staat voor de deur, dit is hèt moment om te (leren) skiffen! De avonden zijn lang, je ploeggenoten zijn op vakantie, en het water is lekker op temperatuur voor het geval je een nat pak haalt. Met skiffen kun je qua roeitechniek en bootgevoel een flinke stap maken.

skiff-zijdrijvers

Schrijf je in voor skiffles

Deze zomer wordt er door verschillende instructeurs skiffles gegeven aan koppels van 2 roeiers. Geef je tijdig op: inschrijven gaat via de instructie- en examenagenda! Zoek dan contact op met de instructeur voor overleg over de data en tijdstippen.

In-klimles

Naast skiffles is in-klimles dus een goed idee. Om te oefenen met inklimmen geeft Richard een  workshop op 27 juni van 19u tot 20.30u. Richard leert je ook wat je moet doen als het inklimmen niet lukt. Schrijf je in via de Activiteitenkalenderhttps://www.jasonroeien.nl/activiteiten/655/workshop-inklimmen-skiff. Er is plek voor 4 roeiers per keer.

Zijdrijvers

Tip! Voel je je onvoldoende zeker in de skiff? Op de skiff de Spillekeswaard kan je gemakkelijk zijdrijvers monteren voor het extra steuntje.

Trailer inklimmen (spoiler alert)

Bekijk filmpjes over inklimmen:

 

...en over wat je kan doen voordat je valt uit een skiff (niet erg bij mooi weer)


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst