?   
 
 
 

Zonnige RV Clubdag 2023

Geplaatst op 14-06-2023  -  Categorie: Nieuwsbrief  -  Auteur: Eveline (webcie)

20230521-clubdag-34

Ook de 2de RV Clubdag was zonovergoten! Meer dan 50 roeiers hadden zich opgegeven voor de Clubwedstrijd, de meeste voor de 250m en een paar ploegen voor de 1000m. 

Badeend

Roeiers uit alle segmenten van de vereniging vormden gelegenheidsploegen met namen als Badeend en De Flintstones. In veel races was het een oneerlijke strijd qua leeftijd, roeiervaring en boot, maar zeker op de Clubwedstijd is meedoen zo veel belangrijker dan winnen. Vanaf het balkon was het een genot om naar te kijken. De 1000m was vanaf het Jason balkon niet goed te zien maar de roeiers stapten enthousiast uit de boten. Tussen de races door was een heerlijke lunch gemaakt door leden. 

20230521-clubdag-26

Video

Naast de Clubwedstrijd waren er enkele activiteiten op het land: een video-analyse van roeifilmpjes door coaches en met een VR-bril door een virtuele wereld roeien. Handig was dat de wedstrijdjes op de 250m gefilmd werden en direct met de roeiers geanalyseerd konden worden. Een paar halen in slow motion bekijken geeft al genoeg informatie om van te leren. Dit is dan ook een goede tip voor de Jasonroeier: laat je filmen vanaf het vlot en vraag een coach om er eens samen naar te kijken! 

Volgend jaar weer

Save de date: 3de RV Clubdag Jason op 26 mei 2024. Wil je meewerken in de organisatie, meld je dan bij de roeicommissaris.

20230521-clubdag-organistatie

 


Reageer op dit nieuwsbericht

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst